Nieuws

Cheon-Kwon Kerkrade is sinds 2017 aangesloten bij en erkend door World Chang Moo Kwan Federation .Chang Moo Kwan is een van de Kwans waaruit Kukkiwon WorldTaekwondo Headquater in Korea is ontstaan.Vandaag maakt Chang Moo Kwan deel uit van de Kukkiwon en is als broederschap verspreid over de hele wereld om naast de Kukkiwon Taekwondo over de hele wereld te verspreiden en de nalatenschap van de oude meesters te waarborgen. De ChangMooKwan is een van de oudste Taekwondo scholen in Korea en bestaat vandaag de dag als een wereldwijde broederschap voor Taekwondo studenten en docenten van Changmookwan afkomst. De Changmookwan ondersteunt de World Taekwondo Federation (WTF) en Kukkiwon. De Changmookwan geeft Dan-certificaten,Dojang (school) lidmaatschapscertificaten en Master Instructor certificaten uit aan zijn leden

Certificaat Jac:

Certificaat Josephina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *